Tweede keeper vastbesloten om Casillas te verdringen onder de lat
Doelman kwam tot nu toe acht keer in actie

Tweede keeper vastbesloten om Casillas te verdringen onder de lat

27-03-2015 12:26

Er wordt al enkele jaren gespeculeerd over de positie onder de lat bij Real Madrid. Vooralsnog is Iker Casillas nog de nummer één, maar als het aan Keylor Navas ligt komt daar snel verandering in.

Navas gaat alles wat in zijn krachten ligt doen om Casillas te verstoten als eerste keeper. "Ik ben niet iemand die zijn situatie zonder slag of stoot accepteert", zegt Navas tegen het Spaanse AS. "Ik geef niet zo makkelijk op."

Wedden

Meer odds

De Costa Ricaanse keeper kwam aan het begin van het seizoen over van Levante, nadat hij een uitstekende indruk had achtergelaten op het WK. Tot nu toe heeft Navas echter niet kunnen imponeren in het Bernabeu. "Ik weet dat de situatie niet ideaal is", aldus de 28-jarige doelman die dit seizoen acht keer onder lat stond bij Real Madrid. "Maar juist daarom moet ik mijn beste spel laten zien. Ik moet sterker zijn en mezelf blijven focussen op mijn doelen."

Ondanks wisselvallige optredens blijft trainer Carlo Ancelotti vasthouden aan Casillas in de goal. "Ik weet welk pad ik moet volgen om resultaten te boeken", gaat Navas verder. "Het is voor mij een privilege om bij deze club te zitten en ik probeer elke dag te laten zien waarom Real Madrid mij heeft gekocht."