Gouden tip voor Van Gaal: Voor mijn gevoel past hij perfect bij Manchester United
Scholes roept Van Gaal op om Real Madrid-ster te halen

Gouden tip voor Van Gaal: "Voor mijn gevoel past hij perfect bij Manchester United"

27-03-2015 14:04
3

Gareth Bale zou een uitstekende aankoop voor Manchester United zijn. Dat is de mening van oud-speler Paul Scholes. De middenvelder ziet in de vleugelspits van Real Madrid de sleutel tot een kampioenschap volgend seizoen.

Hoewel Bale zelf graag in Madrid wil vechten voor zijn kansen, ziet Scholes een andere toekomst voor zich voor de oud-speler van Tottenham. "Voor mijn gevoel past hij perfect bij Manchester United", vertelt de oud-middenvelder in zijn column in de Independent. "Natuurlijk zie ik hem als fan graag naar Manchester komen, maar ook als ik objectief kijk vindt ik hem uitstekend bij United passen."

"Hij zou geliefd zijn op Old Tafford", gaat Scholes verder. "Bovendien kan hij het team van Louis van Gaal veranderen in een serieuze kandidaat voor de titel. In mijn tijd kwamen er altijd spelers die het tij keerden bij United. Van Eric Cantona toen ik nog een jonge speler was, tot Dwight Yorke, Ruud van Nistelrooy en Wayne Rooney. Dat waren uitstekende voetballers die uitstekende Manchester United-voetballers werden. Bale heeft dezelfde potentie als die spelers."

De 25-jarige Bale is dit seizoen niet op zijn plek in Madrid. Ondanks een sterk eerste jaar ligt de Welshman regelmatig onder vuur vanwege tegenvallende prestaties. Na de wedstrijd tegen Barcelona van afgelopen zondag werd zijn Bentley nog aangevallen door teleurgestelde Real Madrid-supporters.