Drenthe deelt mooie boodschap: Dat heb je misschien al gezien op Instagram
"Andere vrouwen willen van alles, maar zij laat mij gewoon Royston zijn"

Drenthe deelt mooie boodschap: "Dat heb je misschien al gezien op Instagram"

27-03-2015 13:07
1

Royston Drenthe is goed bezig. De voormalig Feyenoorder, die via Real Madrid met een omweg bij ijn huidige club Erciyesspor belandde, heeft rust gevonden in zijn leven.

Dat laat het voormalige toptalent weten in gesprek met Helden. "Zeker. Er komt steeds meer rust rond mijn persoontje. Ik focus me op mijn sport en laat me niet meer afleiden door andere dingen. Ik heb nergens spijt van, maar heb geleerd van mijn fouten", aldus Drenthe.

Het blijkt dat het onder meer komt door een nieuwe liefde in zijn leven. "En nou ja, dat heb je misschien al gezien op Instagram, maar ik heb een nieuwe vriendin, Zahra Bentaleb. Het is een ambitieus meisje, maar ze heeft ook brains. Ze is rustig, ze begrijpt me. Andere vrouwen willen van alles, en dat is hun goed recht, maar zij laat mij gewoon Royston zijn. Dat waardeer ik heel erg."

Een mooie toekomst gloort, zo denkt Drenthe. "Ik heb met eerdere vriendinnen fouten gemaakt en ben nu veel rustiger in mijn mind, maar dat is nog steeds geen excuses naar het verleden. Ik focus me privé nu puur op Zahra, mijn liefdevolle kindertjes, mijn familie en recordlabel RawLimit. Maar goed, misschien boeit jou dat verder niet als sportjournalist zijnde", aldus de voetballer.