Transfer leverde veel op: Hij is nu de bestbetaalde speler van de Eredivisie
"Geweldig, man. Maar het heeft er altijd al in gezeten"

Transfer leverde veel op: "Hij is nu de bestbetaalde speler van de Eredivisie"

27-03-2015 13:21
5

Royston Drenthe ziet dat er 'steeds meer rust rondom zijn persoontje ontstaat'. De linksback speelt momenteel voor het Turke Erciyesspor en wordt dan ook gevraagd om zijn voorspelling voor Nederland - Turkije. Tegelijkertijd praat hij over Georginio Wijnaldum.

Wat wordt Nederland - Turkije zaterdag? "Ik denk 2-0 voor Nederland. Nederland heeft iets betere spelers. Het gevoel in de groep is goed. Ik sprak Georginio Wijnaldum en hij vertelde me dat", zegt Drenthe in gesprek met Helden Online.

Wedden

Meer odds

Drenthe is lovend over de ontwikkeling van Gini. "Geweldig, man. Maar het heeft er altijd al in gezeten. Als jong ventje bij Feyenoord was hij al wijs. Ik weet nog dat we een keer samen zwommen in Suriname en dat hij ineens zei: 'ik ga naar PSV'. Ik zei: 'je bent niet wijs, je krijgt gezeik'. Boeide hem niet."

"In die zin dat hij echt nog wel een Feyenoord-gevoel heeft, maar dat hij het beter vond om naar PSV te gaan. Dat heeft zich uitbetaald. Hij is nu de bestbetaalde speler van de Eredivisie. Is steady bij Oranje. Ik ben trots op hem. Wie weet wat de toekomst nog voor hem in petto heeft", besluit Drenthe.