Ajax glimlacht na 'technisch knappe' goal van Fischer tegen Dortmund
Fischer helemaal terug

27-03-2015 14:44
7

Viktor Fischer heeft zich van zijn beste kant laten zien. De Ajacied scoorde in een oefenduel van Jong Ajax een goal tegen het tweede elftal van Borussia Dortmund: 4-3 nederlaag.

Marvin Höner scoorde de andere twee doelpunten voor Ajax. Fischer maakte zestig minuten vol; hij hield het derhalve een kwartier langer vol dan bij zijn rentree van zaterdag tegen De Graafschap.

Fischer kon tevreden terugkijken op het duel met Dortmund, waarin hij voor rust na een goede aanval 'technisch knap afrondde'. Dat staat op de clubsite van Ajax. Bij rust stond het 1-1, door een benutte strafschop van Dortmund.

Höner was uiteindelijk de vervanger van Fischer. De invaller scoorde nog tweemaal in het laatste kwartier. Eerst de 1-2, waarna Dortmund binnen tien minuten driemaal scoorde. Vlak voor tijd volgde de 4-3 van Höner.