PSV geniet na transfernieuws: Hij is een visitekaartje voor PSV en de Eredivisie
"We zijn blij dat hij na een huurperiode dit seizoen straks definitief een PSV'er is"

PSV geniet na transfernieuws: "Hij is een visitekaartje voor PSV en de Eredivisie"

27-03-2015 15:47
17

PSV kwam vrijdag met het heugelijke nieuws dat de club een akkoord heeft bereikt met Valencia over de transfersom van Andres Guardado. Technisch directeur Marcel Brands is in zijn nopjes en reageerde dan ook opgewekt.

"We zijn blij dat hij na een huurperiode dit seizoen straks definitief een PSV'er is", reageerde Brands op de clubsite op het feit dat de gehuurde Mexicaan Guardado gekocht kan worden. In Eindhoven ligt er een driejarig contract klaar. 

Door vele voetbalkenners wordt Guardado beschouwd als de missing link die PSV naar succes heeft geleid. "Andres is een visitekaartje voor PSV en voor de hele Eredivisie. We hopen de komende jaren van hem te mogen genieten als speler van PSV", besloot Brands.

Guardado krijgt op de website van PSV volop lof: 'Guardado kwam afgelopen zomer op huurbasis naar Eindhoven toe, waar hij dit seizoen is uitgegroeid tot één van de onbetwiste steunpilaren van het team.' Momenteel is de Mexicaan als aanvoerder van het nationale elftal van zijn vaderland in voorbereiding op enkele interlands.