Goede zaken voor Ajax: Dat was zakelijk gezien natuurlijk het hoogtepunt
Van der Sar wil ruim 40.000 seizoenkaarthouders

Goede zaken voor Ajax: "Dat was zakelijk gezien natuurlijk het hoogtepunt"

27-03-2015 17:10
2

Edwin van der Sar kijkt met veel plezier terug op een aantal zakelijke deals die hij voor Ajax afhandelde. Zo zorgde hij er onder meer voor dat Aegon langer in de boeken stond als sponsor en haalde hij met Ziggo een nieuwe hoofdsponsor binnen.

"Ik praat liever over mijn eigen verantwoordelijkheidsgebied dan over het voetbaltechnische gedeelte. Dan schieten mij vanzelfsprekend de deals met Ziggo en ABN Amro te binnen. Dat was zakelijk gezien natuurlijk het hoogtepunt", zegt de voormalig goalie op de officiële clubsite.

Voor volgend seizoen hoopt Van der Sar op ruim veertigduizend seizoenkaarthouders. "Een mooi aantal. Juist omdát we andere mensen ook gelegenheid willen bieden om af en toe een kaart te kopen. En mensen de kans geven om voor het eerst van hun leven naar de ArenA te gaan. Dat moet wel mogelijk blijven."

"Voor Ajax is dit een hele belangrijke groep, waar we erg blij mee zijn", doelt Van der Sar op de groep vaste supporters die jaarlijks 'verlengt'. "Zoals er genoeg andere redenen zijn om positief te zijn over onze fans. Als er nieuws is over supporters dan is het vaak negatief. Onderbelicht blijft altijd de grote groep waar wij als club zo trots op zijn. Er is een hele grote groep Ajacieden die geen wedstrijd wil missen."