NAC denkt aan oudgediende: Mijn ego zal ik dan ook opzij zetten
Van As is verband gebracht met terugkeer bij NAC

NAC denkt aan oudgediende: "Mijn ego zal ik dan ook opzij zetten"

27-03-2015 18:24
1

NAC Breda denkt aan Jeffrey van As als nieuwe technisch directeur. Dat meldt algemeen directeur Justin Goetzee, die van mening is dat de oud-voetballer in het verleden uitstekend werk heeft verricht bij de Brabantse club.

Goetzee stuurde Van As vorig jaar nog weg als technisch directeur, maar sluit niet uit dat er een tweede dienstverband zal plaatsvinden. "Jeffrey is een clubman", aldus Goetzee tegenover Omroep Brabant. "Dat wij persoonlijk niet klikken is helder. Maar van de andere kant moet je ook erkennen dat hij voor NAC Breda met minimale middelen het maximale heeft bereikt."

Wedden

Meer odds

"Mijn ego zal ik dan ook opzij zetten, mocht Jeffrey terugkeren bij NAC. Daar zal ik nooit voor gaan liggen", meent de algemeen directeur, die ook meldde dat hoofdtrainer Robert Maaskant al contact heeft opgenomen met Van As. "Robert is een enthousiaste man die graag het voortouw neemt en daar is niets mis mee. Hij heeft met Van As gesproken via Whatsapp. Volgens mijn informatie is Jeffrey niet gevraagd terug te keren."