Dat incident gaat nergens over, die jongen heeft ook gewoon een gezin
Terim blikt vooruit op duel met Oranje

"Dat incident gaat nergens over, die jongen heeft ook gewoon een gezin"

28-03-2015 07:26
2

Het is nog maar de vraag of het Nederlands elftal zaterdagavond tegenover Colin Kazim-Richards staat. Fatih Terim, bondscoach van Turkije, laat in ieder geval weten dat hij nog niet heeft beslist over het lot van de Feyenoord-spits.

"Kazim maakt een goede indruk, maar ik heb de beslissing of hij speelt nog niet genomen. Ik kan ook op een andere manier, als invaller, van hem gebruikmaken", citeert De Telegraaf de bondscoach van de Turken in de aanloop naar het cruciale duel met het Nederlands elftal.

Duidelijk is wel dat bij Oranje twee spelers niet in actie komen: Robin van Persie en Arjen Robben. "Robben is een heel goede speler, maar ook zonder hem hebben ze nog een goed team. Anders zou ik spelers als Ibrahim Afellay tekortdoen", vervolgt Terim, die geen woord zei over het gemis van Van Persie.

Afgelopen week vond er nog een incident plaats op de training van de Turken. In Duitsland werd Emre Belözoglu van Fenerbahçe belaagd door fans van rivaal Besiktas. "Dat gaat nergens over. Die jongen heeft ook gewoon een gezin. We zijn juist op een buitenlands trainingskamp gegaan om dit soort incidenten te voorkomen. En dan gebeurt het toch weer", besluit Terim.