Mooi gebaar van populaire Oranje-international: Krijgt het nog iets gezelligs ook
"Beetje kletsen ondertussen"

Mooi gebaar van populaire Oranje-international: "Krijgt het nog iets gezelligs ook"

28-03-2015 10:11
1

Daley Blind is na zijn transfer naar Manchester United flink in aanzien gestegen, zo merkt hij zelf ook. "Ik merk wel dat mijn status is veranderd, ja", erkent de middenvelder, die zijn populariteit ook terugziet in zijn inbox.

Engelse media meldden eerder dat Blind nog zó zichzelf is dat hij gewoon zijn eigen fanmail beantwoordt, wat in het topvoetbal bijna een unicum is. In het Algemeen Dagblad reageert de international op dat bericht. "Eén keer in de zo veel tijd krijg je op de club een zak met post", zegt hij.

"Dan kun je kiezen of je die fanmail zelf beantwoordt of dat je dat laat doen. Het is ook weer niet zo dat ik elke brief tot in detail ga lezen. Maar ik probeer wel iedereen een spelerskaart met handtekening te sturen. Als er familie of vrienden over zijn, zitten we ook wel eens met z'n allen aan de eettafel de fanmail te beantwoorden. Beetje kletsen ondertussen. Krijgt het nog iets gezelligs ook", vervolgt Blind, die snel aan het leven in Manchester went.

"Manchester is geen Londen, maar het centrum is gezellig en wordt gemoderniseerd. Ik ga regelmatig de stad verkennen. Hapje eten. Ook nu ik langer voor United speel, kan ik nog steeds prima de deur uit. Dat er soms wat mensen met je op de foto willen, dat weet je. Ik maak daar nooit zo'n probleem van."