Nederland is gewaarschuwd: Hun hele middenveld en aanval is zo sterk
"Ik verwacht dat de Arena halfvol zit met Turkse supporters"

Nederland is gewaarschuwd: "Hun hele middenveld en aanval is zo sterk"

28-03-2015 11:16
3

Oranje moet zaterdagavond van Turkije winnen, maar dat gaat allesbehalve een eenvoudige klus worden. Nordin Amrabat is onder de indruk van het Turkse elftal, dat ook nog eens de steun heeft van flink wat toeschouwers.

"Ik verwacht een heel mooie wedstrijd vanavond", begint Amrabat in gesprek met Helden Online. "Turkije heeft een goede selectie met veel kwaliteit. Ik denk dat Nederland het heel moeilijk gaat krijgen tegen een sterk Turkije. Hun hele middenveld en aanval is zo sterk. In mijn ogen hebben ze ook echt een fantastische coach, dat heeft hij al een aantal keer bewezen."

De Arena zal behalve oranje ook rood kleuren, verwacht Amrabat. Vanwege zijn periode bij Galatasaray kent hij de emoties bij de fans in dat land als geen ander. "Ik heb echt fantastische ervaringen met de Turkse supporters. Als je in Turkije voetbalt zit het stadion altijd bomvol, ook als je een uitwedstrijd speelt."

"Dat is zo mooi. De supporters zijn altijd aan het zingen en zorgen voor een prachtige sfeer in het stadion. De Turkse supporters zijn ook geen agressievelingen, ze doen het allemaal uit liefde voor de sport. Ik verwacht dat de Arena halfvol zit met Turkse supporters. Het wordt voor iedereen een heel mooie ervaring, zeker voor de jonge spelers die zoiets nog nooit hebben meegemaakt", aldus Amrabat.