Oranje-international mogelijk op weg naar Van Gaal: Ik ben het wel gewend
"Ben heel blij hier"

Oranje-international mogelijk op weg naar Van Gaal: "Ik ben het wel gewend"

28-03-2015 11:32

Stefan de Vrij kende onder leiding van Louis van Gaal zijn doorbraak op het absolute toppodium van het internationale voetbal. Maakt de verdediger straks ook door Van Gaal een transfer naar één van de grootste clubs ter wereld? De geruchten zeggen van wel, maar De Vrij weet zelf van niets.

De Vrij las afgelopen week ook dat hij is bekeken door scouts van Manchester United. Van concrete belangstelling heeft hij echter niets gemerkt. "Ik weet er niets van en ben het inmiddels wel gewend dat de media mij in verband brengen met clubs", zegt hij in gesprek met FOX Sports. "Maar ik ben heel blij met Lazio. Het gaat heel goed en daar focus ik mij nu op."

De 23-jarige verdediger is bij de nummer drie van Italië al flink gegroeid. "Ik ben nog steeds wel een Nederlandse verdediger en dat wordt ook gewaardeerd, maar leer ook snel bij. Ik herken situaties steeds beter en moet hier constant scherp zijn, het onverwachte verwachten. En af en toe een tik uitdelen, dat leer je hier ook heel gauw", besluit De Vrij met een glimlach.