'Huizenjacht van 'man van 27 miljoen' luidt einde van Van der Wiel in'
Braziliaan zette al handtekening in Parijs

'Huizenjacht van 'man van 27 miljoen' luidt einde van Van der Wiel in'

28-03-2015 14:18
1

Gregory van der Wiel moet ernstig vrezen voor zijn plek bij Paris Saint-Germain. Dani Alves heeft een persoonlijk akkoord bereikt met de Franse topclub, meldt Radio Marca.

Alves beschikt bij FC Barcelona over een aflopend contract en wordt al geruime tijd aan een transfer naar Parijs gelinkt. De rechtsback en club lijken elkaar nu gevonden te hebben. Het feit dat de zaakwaarnemer van Alves op huizenjacht is in de Franse hoofdstad, wijst er volgens het Spaanse medium op dat de overgang in kannen en kruiken is.

Het is nu alleen nog wachten op een officiële bevestiging van Barça en PSG. De 31-jarige Alves zou op 10 maart al zijn handtekening onder lucratief, driejarig contract hebben gezet. In Parijs gaat hij negen miljoen euro per jaar verdienen. Dat luidt het einde van Van der Wiel bij PSG in, wordt in Frankrijk gemeld.

Het vertrek van de Braziliaan zorgt ervoor dat Barça in de problemen zit voor volgend seizoen. Martin Montoya en Douglas zijn te licht bevonden door trainer Luis Enrique en dus staat er geen opvolger klaar. De Catalanen kunnen door de transferban pas in januari volgend jaar weer zaken doen. Sport claimt dat Glen Johnson bij Barça is aangeboden door Liverpool.