'Van Gaal bereidt bod van 110 miljoen euro voor op Ronaldo; geweldig salaris lonkt'
Engelse boulevardkrant brengt 'nieuws'

'Van Gaal bereidt bod van 110 miljoen euro voor op Ronaldo; geweldig salaris lonkt'

28-03-2015 17:28
3

De geruchten over een terugkeer van Cristiano Ronaldo bij Manchester United worden steeds heviger. De club van Louis van Gaal is bezig om een bod voor te bereiden en heeft ook al over het salaris voor Ronaldo nagedacht.

De ster van Real Madrid kan volgens Daily Express, een Engels boulevardmedium, voor een jaarsalaris van liefst negentien miljoen euro tekenen bij United. De Engelsen willen een transfersom van bijna 110 miljoen euro neerleggen bij De Koninklijke.

Wedden

Meer odds

Maandenlang speculeren diverse Engelse boulevardkranten al over een terugkeer van Ronaldo, die het bij Real niet helemaal naar zijn zin zou hebben. De winnaar van de Gouden Bal is dertig jaar en United hoopt nog enkele jaren van hem gebruik te kunnen maken.

Sinds zijn transfer naar Real, in 2009, was Ronaldo goed voor het geweldige aantal van 294 goals in 286 gespeelde wedstrijden. United kocht afgelopen zomer ook Angel Di Maria van de Madrilenen voor de lieve som van tachtig miljoen euro. Van Gaal wil zijn selectie voor komend seizoen van een kwaliteitsimpuls voorzien en heeft Ronaldo daarom hoog op de verlanglijst staan.