Speculaties over transfer van Zlatan naar United: Hij past precies bij United
"Wat hij bij Paris Saint-Germain doet, is ongelooflijk"

Speculaties over transfer van Zlatan naar United: "Hij past precies bij United"

28-03-2015 17:58
3

Zlatan Ibrahimovic past perfect bij Manchester United. Dat stelt voormalig doelman Peter Schmeichel. De Deense sluitpost stond in het verleden onder de lat van United en weet derhalve waar hij over praat.

Zlatan doet Schmeichel denken aan Eric Cantona, die met veel bravoure over het veld liep. "Waarom was Cantona toen zo sterk en juist niet bij Leeds of Frankrijk? Omdat het wel over Manchester United gaat", aldus Schmeichel tegenover L'Equipe.

Wedden

Meer odds

Volgens Schmeichel is het niet voor niks dat spelers met veel verschillende persoonlijkheden slagen bij United. "Je kan de persoonlijkheid hebben die je wilt. Beckham, Cantona, ze bloeiden op bij United. Duizenden spelers willen ook zo worden, maar hebben niet een specifieke persoonlijkheid."

Zlatan wel, volgens Schmeichel. "Wat hij bij Paris Saint-Germain doet, is ongelooflijk. Hij geeft die club zoveel; van geloofwaardigheid tot een eigen smoel. Er waren geruchten dat hij afgelopen zomer naar United zou komen", aldus de voormalig doelman. Tot een transfer kwam het niet, ook al had Schmeichel dat graag gezien. "Hij zou precies bij United passen."