'Scout' De Vrij krijgt navolging: Hij is eigenlijk niet te stoppen
"Hij is eigenlijk niet te stoppen"

'Scout' De Vrij krijgt navolging: "Hij is eigenlijk niet te stoppen"

28-03-2015 20:30

Stefan de Vrij is zeer te spreken over zijn ploeggenoot Felipe Anderson. De Braziliaanse middenvelder is doorgebroken bij SS Lazio en dat leverde al de nodige loftuitingen op. Nu doet ook de trainer Stefano Pioli een duit in het zakje.

Lazio is volop in de race voor een Champions League-ticket. "De geheimen zijn professionalisme, het brengen van offers en kwaliteit. Lazio heeft alles", stelt trainer Pioli tegenover Radio Deejay. "De interlandbreak kwam voor ons precies op tijd, maar de fans zwepen ons wel weer op."

Wedden

Meer odds

Bij de Biancocelesti zijn dit seizoen Anderson en Danilo Cataldi doorgebroken. Pioli over eerstgenoemde speler: "De club heeft in Felipe Anderson een speler gevonden met een enorm potentieel. Hij is volwassen aan het worden dit jaar en boekt progressie." Wat dat betreft is hij het dus helemaal eens met De Vrij, die eerder in het AD zei: "Geloof me, die jongen gaat echt heel erg goed worden."

"Felipe heeft echt stappen gezet en is geweldig tussen de linies. Hij is eigenlijk niet te stoppen", weet Pioli, die ook lovend is over Cataldi. "Hij wordt een complete middenvelder, heeft dynamiek, snelheid en veel kwaliteit. We kunnen hem vergelijken met Claudio Marchisio."