Willem II'er solliciteert naar transfer: 'Kan dit ook bij AZ of Heerenveen brengen'
"Als ze daarover zeuren, laat dan maar zitten"

Willem II'er solliciteert naar transfer: 'Kan dit ook bij AZ of Heerenveen brengen'

28-03-2015 21:55
3

Jordens Peters is dit seizoen één van de krachten achter het succes van Willem II, de promovendus die nog altijd meedoet om Europees voetbal. De 27-jarige verdediger lijkt klaar voor een stap hogerop en daar is hij het zelf ook wel mee eens.

Peters is al 27 jaar oud en dus weet hij ook dat de tijd begint te dringen. Komende zomer lijkt hét moment te zijn voor een transfer, nadat hij jarenlang voor FC Den Bosch speelde en nu bezig is aan zijn derde seizoen bij de Tilburgers.

Afgelopen zomer was er al voorzichtige belangstelling van sc Heerenveen, nu zou er opnieuw interesse voor Peters zijn. De aanvoerder heeft zelf de ambitie om de stap te maken: "Ik heb de overtuiging dat ik bij clubs als AZ of sc Heerenveen hetzelfde kan brengen als bij Willem II", zegt hij in Voetbal International.

De centrumverdediger wil dan in elk geval niets horen over zijn lengte (1.83 meter), iets wat regelmatig onderwerp van gesprek is. "Ik heb het vorig jaar aan den lijve ondervonden, dat clubs vanwege mijn lengte van me afzien. Ik heb tegen mijn zaakwaarnemer gezegd: als een geïnteresseerde club weer over mijn lengte begint te zeuren, laat dan maar zitten. In dat opzicht heb ik het geluk dat ik met Willem II al bij een superclub zit."