Boeman van Oranje: Ik had zelfs nog bijna een assist op Jetro Willems
"Toch had ik verwacht dat Turkije er meer op zou klappen"

Boeman van Oranje: "Ik had zelfs nog bijna een assist op Jetro Willems"

29-03-2015 12:48
14

Luciano Narsingh kreeg veel kritiek na zijn misser in de wedstrijd tussen Nederland en Turkije (1-1). De rechtsbuiten mocht direct na rust invallen voor zijn PSV-ploeggenoot Georginio Wijnaldum, maar miste dus een grote kans.

"De bal stuiterde op en ik raakte hem verkeerd met links. Zonde, ik had moeten scoren", vertelde Narsingh aan NU.nl. "Gelukkig maakte Klaas-Jan Huntelaar in de slotfase alsnog de 1-1 en kwam het zo nog een beetje goed, maar de teleurstelling overheerst. We hebben te makkelijk een doelpunt weggegeven en zelf de kansen niet afgemaakt."

"Toch had ik verwacht dat Turkije er meer op zou klappen omdat ook zij moesten winnen. Ze speelden terughoudend, terwijl wij balbezit hadden maar te weinig diepte in ons spel", vervolgde de buitenspeler van PSV. Narsingh speelde niet zijn meest gelukkige wedstrijd, ook al leverde hij enkele goede voorzetten af. "Mijn acties gingen redelijk, ik had zelfs nog bijna een assist op Jetro Willems. De bal had alleen een beetje een stuit, waardoor het voor hem lastig werd en hij hem er niet in kreeg. Heel jammer."