United-spits 'van zestig miljoen' hoort verhalen over interesse van Italianen
"Ik hoop dat de situatie verandert"

United-spits 'van zestig miljoen' hoort verhalen over interesse van Italianen

29-03-2015 13:00

Manchester United-huurling Radamel Falcao werd in de voorbije dagen in verband gebracht met een mogelijke transfer naar Juventus. De Colombiaanse spits is eigendom van AS Monaco en is al weken hét onderwerp van gesprek in de Britse media.

Daily Express, één van de vele Engelse tabloids, dacht te weten dat Falcao zou overstappen naar Juventus, omdat een langer verblijf bij United een onmogelijke opgave lijkt te worden. Dit seizoen speelt Falcao onder Louis van Gaal niet bijzonder veel, terwijl de vorm van de spits ver te zoeken is.

Falcao geeft aan dat hij zich focust op United, in plaats van zich bezig te houden met een mogelijke transfer. "Of Juventus geïnteresseerd in me is? Men praat veel, maar ik ben honderd procent gefocust op Manchester United", aldus Falcao tegenover Radio Caracol.

In negentien competitiewedstrijden scoorde de peperdure Colombiaanse spits dit seizoen pas vier keer voor United. Namens Colombia scoorde hij donderdag wel tweemaal binnen vier minuten, waardoor zijn land uiteindelijk met 0-6 van Bahrein won. "Voor het einde van het seizoen zijn er nog enkele cruciale wedstrijden voor United en ik hoop dat de situatie verandert", besloot Falcao.