Nederlander schat briljant moment van legende niet op waarde: God ja
'Ik had die kans af moeten maken'

Nederlander schat briljant moment van legende niet op waarde: "God ja"

29-03-2015 23:37
2

Ryan Babel stond zondag met de groten der aarde op het veld. Op Anfield mocht de Nederlander meedoen in de benefietwedstrijd tussen twee teams met (oud-)voetballers van de Liverpool en andere sterren.

Babel, die vier jaar lang bij Liverpool speelde, kreeg in de eerste helft een briljante bal van Thierry Henry, maar schatte de pass niet op waarde en schoot naast. Na afloop lachte hij als een boer met kiespijn. 'Een geweldige eer om mijn grote held weer te zien én om met hem te spelen', aldus Babel op Instagram over Henry.

'En God ja, ik had die kans af moeten maken na die geweldige pass van hem. Maar dat is voetbal, zelfs de beste spelers ter wereld missen weleens', deed hij het af met een knipoog. De 28-jarige aanvaller speelt dit seizoen zijn wedstrijden bij het Turkse Kasimpasa.

Babel zag Steven Gerrard zondag twee treffers maken. Zijn ploeg kwam tegen het team van Jamie Carragher, voormalig speler van Liverpool, op achterstand door goals van Mario Balotelli en Didier Drogba. Maar dankzij Gerrard eindigde de wedstrijd in 2-2.

Dirk Kuyt kon vanwege zijn blessure niet in actie komen, maar was wel aanwezig als toeschouwer. De Uruguayaan Luis Suarez, de Spanjaard Fernando Torres en Engelsman John Terry waren onder anderen ook van de partij.

 

Oh Henry, wát een assist!

Posted by Voetbalprimeur on zondag 29 maart 2015