Feyenoord niet in zee met ervaren kandidaat na bericht uit België
Trainer niet meer beschikbaar

Feyenoord niet in zee met ervaren kandidaat na bericht uit België

30-03-2015 11:05

Harm van Veldhoven wordt in ieder geval niet de nieuwe hulptrainer van Feyenoord. Het contract van de oefenmeester is met een jaar verlengd door Westerlo.

Van Veldhoven heeft zijn handtekening gezet onder een eenjarige verbintenis, met een optie voor een extra seizoen. Die optie treedt in werking als de tot Belg genaturaliseerde Nederlander zijn ploeg op het hoogste niveau in België kan houden. Zijn contract zou aan het einde van het seizoen aflopen.

Van Veldhoven nam in januari het roer over van de ontslagen Dennis van Wijk. Eerder was hij al trainer van onder andere Cercle Brugge, KV Mechelen en Roda JC. Hij staat met zijn huidige werkgever op de elfde plek in de Jupiler Pro League, met een voorsprong van negen punten op de degradatiezone.

Het contractnieuws uit Westerlo betekent dat Van Veldhoven in ieder geval niet naar Feyenoord verkast. De trainer solliciteerde onlangs voor de rol van derde man achter Giovanni van Bronckhorst en Jean-Paul van Gastel, maar is dus niet meer beschikbaar.