'Barcelona werkt aan 'geheim plannetje' voor sensationele zomertransfer'
Jacht op Fransman gaat door

'Barcelona werkt aan 'geheim plannetje' voor sensationele zomertransfer'

30-03-2015 13:44
4

FC Barcelona broedt op een sensationele transfer, meldt Mundo Deportivo maandag. Paul Pogba moet in winter van 2016 de overstap van Juventus naar Camp Nou maken.

Barça werkt volgens de Spaanse krant aan een 'geheim plannetje', dat ervoor moet zorgen dat Pogba volgend seizoen in Catalonië belandt. In de zomer wordt een bod uitgebracht door de koploper van de Primera División, met de belofte dat Juventus voorlopig de beschikking houdt over de 22-jarige Fransman.

Pogba wordt als het tot een deal komt voor bijna tachtig miljoen euro overgenomen van Juventus. De Italiaanse club kan vervolgens nog het hele seizoen op huurbasis een beroep doen op de middenvelder. Barça kan door de transferban tot januari 2016 geen nieuwe spelers registreren.

Mino Raiola zou de eerste gesprekken met de Barça-leiding al hebben gevoerd. De zaakwaarnemer hamert erop dat Pogba zo goed mogelijk moet worden klaargestoomd voor het EK van 2016 in Frankrijk, bij welke club dan ook.

Barcelona is niet de enige club die op Pogba aast. Manchester United, Paris Saint-Germain en vooral Real Madrid worden al tijden met het supertalent in verband gebracht.