El Ghazi: Ik denk dat ik er nog helemaal niet klaar voor ben
"Haha, zover kijk ik nog niet vooruit"

El Ghazi: "Ik denk dat ik er nog helemaal niet klaar voor ben"

30-03-2015 14:12
1

Anwar El Ghazi heeft de knoop over zijn interlandcarrière nog niet doorgehakt. Het negentienjarige talent van Ajax kan kiezen uit Nederland en Marokko.

Vanuit Marokko wordt naar verluidt getrokken aan El Ghazi, die echter alle jeugdelftallen van Nederland doorliep. "Ik ben er nog steeds niet uit, ben nog steeds aan het nadenken", vertelt hij aan Ajax Showtime. "Wat komt dat komt. Ik vind mezelf ook helemaal nog niet goed genoeg voor zowel Nederland als Marokko."

"Ik ben negentien jaar, eerste seizoen bij Ajax", draagt de aanvaller aan. "Ik ben er pas net bijgekomen bij Jong Oranje. Ik denk dat ik er nog helemaal niet klaar voor ben. Zolang ik de tijd heb ga ik er goed over nadenken."

El Ghazi kreeg nog geen uitnodiging van Guus Hiddink, hoewel er de laatste tijd wel stemmen opgingen dat hij een kans zou kunnen krijgen. Had hij Oranje aan een zege kunnen helpen tegen Turkije? "Haha, zover kijk ik nog niet vooruit, maar natuurlijk hoop ik wel gewoon dat Nederland wint. Ik baalde dat ze niet wonnen."