De Tien: internationale transfers die deze zomer kunnen plaatsvinden

De Tien: internationale transfers die deze zomer kunnen plaatsvinden

01-04-2015 10:10

Het seizoen nadert zijn einde en verschillende sterren worden in verband gebracht met de grootste Europese topclubs. Welke spraakmakende geruchten spelen er op dit moment? Onderstaand tien internationale spelers en de clubs waarmee deze spelers in verband worden gebracht voor een transfer in de zomer.

10. Paulo Dybala (Palermo)
De kans is groot dat Paulo Dybala deze zomer verkast naar een nieuwe club. Het supertalent, dit seizoen goed voor twaalf doelpunten in de Serie A, weigert bij te tekenen bij Palermo en schijnt in belangstelling te staan van onder meer FC Barcelona, Juventus, Manchester United en Paris Saint-Germain.

 

9. Pedro (FC Barcelona)
Pedro is dit seizoen op een zijspoor beland bij FC Barcelona. De buitenspeler kan op weinig speelminuten rekenen onder coach Luis Enrique en denkt na over een vertrek bij de club. Arsenal en AC Milan worden genoemd als mogelijk nieuwe clubs voor de Spanjaard.

8. David de Gea (Manchester United)
Met een eventueel vertrek van Iker Casillas bij Real Madrid, lijkt David de Gea de gedroomde opvolger. De Gea heeft nog altijd niet zijn contract verlengd bij Manchester United.

7. Felipe Anderson (SS Lazio)
Felipe Anderson beleeft dit seizoen zijn grote doorbraak bij Lazio. De 21-jarige Braziliaan scoorde dit seizoen negen keer in de Serie A en dat leverde Anderson, volgens The Telegraph, de interesse op van zowel Chelsea als Manchester United. Lazio zou veertig miljoen willen ontvangen voor de speler. 

6. Mats Hummels (Borussia Dortmund)
Het mag geen geheim zijn dat Mats Hummels al langer in verband wordt gebracht met Manchester United. De Duitse verdediger heeft zelf ook aangegeven open te staan voor een transfer naar het buitenland

5. Karim Benzema (Real Madrid)
Karim Benzema zou volgens Metro geen toekomst meer hebben bij Real Madrid en voor een bedrag van veertig miljoen euro de overstap kunnen maken naar Liverpool.

4. Raheem Sterling (Liverpool)
Raheem Sterling heeft nog geen akkoord bereikt met Liverpool over een nieuw contract. De 'Golden Boy' schijnt zich niet te kunnen vinden in zijn rol als offensieve vleugelverdediger en wordt in verband gebracht met Real Madrid en Bayern München. 

3. Paul Pogba (Juventus)
Paul Pogba staat dit seizoen te boek als de revelatie van Juventus en dat is de Europese topclubs niet ontgaan. Manchester United, Manchester City en Paris Saint-Germain zijn enkele clubs die in verband worden gebracht met de Fransman.  

2. Gareth Bale (Real Madrid)
Gareth Bale sluit een zomerse transfer naar een Engelse topclub niet uit. "Manchester United? Je weet maar nooit", aldus de Welshman over de interesse vanuit Manchester. Volgens de laatste berichten is Bale ongelukkig in Madrid, waar Ronaldo veel aandacht opeist. Mocht een club Bale willen overnemen, dan zal er wel een behoorlijke smak geld betaald moeten worden.

1. Cristiano Ronaldo (Real Madrid)
Gouden Bal-winnaar Cristiano Ronaldo wordt steeds heviger in verband gebracht met een terugkeer naar Manchester United. Volgens Engelse media zou United al hebben nagedacht over een salaris voor de Portugees. Ronaldo lijkt het ook minder naar zijn zin te hebben bij De Koninklijke, getuige zijn frustraties in de laatste wedstrijden.