'Ajacied ziet trainer van nieuwe club vertrekken, onzekerheid over rol neemt toe'
Sampdoria staat momenteel vierde

'Ajacied ziet trainer van nieuwe club vertrekken, onzekerheid over rol neemt toe'

30-03-2015 18:09
2

Sinisa Mihajlovic is mogelijk bezig aan zijn laatste maanden als trainer van Sampdoria. De Serviër maakt een sterk seizoen door met zijn ploeg en dat is andere clubs niet ontgaan. Dat heeft wellicht ook gevolgen voor Niklas Moisander.

Sampdoria staat vierde en is daarmee in de race voor een felbegeerde Champions League-plaats. Maar onder meer Manchester City, Napoli en AC Milan zouden heil zien in de komst van de uitvinder van het succes, Mihajlovic. De trainer haalde Niklas Moisander onlangs naar Italië. Aankomende zomer maakt de Finse Ajacied transfervrij de overstap naar de Serie A.

De 46-jarige Mihajlovic is zeer gecharmeerd van de verdediger en een basisplaats leek een vanzelfsprekendheid. Mocht Mihajlovic vertrekken, dan is het echter aan Moisander om de nieuwe coach te overtuigen van zijn kwaliteiten.

"Niklas is niet het prototype verdediger die een man uitschakelt, maar hij heeft geweldige capaciteiten, die Mihajlovic goed kan gebruiken", liet David Endt, voormalig teammanager van Ajax, eerder weten aan Ajax Showtime. In Massimo Ferrero heeft Sampdoria wel een ongeleid projectiel als voorzitter. Het is voor Niklas te hopen dat Ferrero niet zomaar besluit Mihajlovic te ontslaan."