Na Feyenoord lonkt 'nieuw' avontuur: Dat nog eens kenbaar maken
Lamprou langer bij Willem II?

Na Feyenoord lonkt 'nieuw' avontuur: "Dat nog eens kenbaar maken"

30-03-2015 21:01
1

Kostas Lamprou staat mogelijk ook volgend seizoen onder de lat bij Willem II. De club heeft interesse in de gehuurde doelman, die maandag te horen kreeg dat Feyenoord de optie in zijn contract niet gaat lichten.

Na dit seizoen is Lamprou vrij om te gaan en staan waar hij wil. Een langer verblijf in Tilburg behoort tot de mogelijkheden. "Wij willen hem graag houden. Dat zullen we nog eens kenbaar maken. Dan moeten we een afspraak maken met Lamprou en zijn zaakwaarnemer om over de financiële voorwaarden en de looptijd van het contract te praten", aldus trainer Jurgen Streppel tegenover het Brabants Dagblad. Dinsdag maakt Willem II duidelijk wat de plannen met de sluitpost zijn, schrijft het dagblad.

Lamprou kreeg maandag te horen dat hij komend seizoen niet meer bij Feyenoord op de loonlijst staat en kan uitkijken naar een nieuwe broodheer. "Kostas heeft logischerwijs de gezonde ambitie om eerste keeper te worden. Nu de situatie bij Feyenoord hem in dat opzicht geen perspectief biedt, gunnen we hem de kans een club te vinden waar hij die stap wel kan zetten", zei technisch directeur Martin van Geel op de clubsite.