Duel met mogelijk nieuwe club in gevaar voor smaakmaker van FC Twente
Corona aan de kant met spierblessure

Duel met mogelijk nieuwe club in gevaar voor smaakmaker van FC Twente

30-03-2015 22:00
3

FC Twente moet het zaterdag in de topper tegen PSV waarschijnlijk stellen zonder Jesus Corona. De buitenspeler keerde vervroegd terug van zijn trip met Mexico.

Met het nationale elftal van Mexico speelde Corona zondag een oefeninterland tegen Ecuador. Hoewel die wedstrijd met 1-0 werd gewonnen, liep de smaakmaker van FC Twente een blessure op. Meteen was duidelijk dat het om een bovenblessure ging. Maandagavond heeft FC Twente via de officiële kanalen laten weten dat Corona een 'spierblessure' in zijn linkerbovenbeen heeft.

Het is nog niet duidelijk hoelang Corona exact aan de kant staat. Wel kan worden gesteld dat het nog maar de vraag is of de technicus van de Tukkers op tijd fit is voor het duel met koploper PSV.

Voor Corona is het te hopen dat hij niet te lang uit de roulatie is. De Mexicaan is een van de spelers die zich bij het financieel geplaagde FC Twente in de kijker heeft gespeeld. Om geen belangstelling te verliezen, is speeltijd logischerwijs nodig. Voetbal International meldde eerder al dat PSV interesse heeft in Corona.