Hiddink grijpt in en gooit opstelling van Oranje op de schop
Klaassen erin

Hiddink grijpt in en gooit opstelling van Oranje op de schop

31-03-2015 07:14
18

Guus Hiddink gaat dinsdag tegen Spanje niet met dezelfde elf starten als dat hij deed in de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Turkije. Duidelijk lijkt in ieder geval dat er op het middenveld twee wissels plaatsvinden.

In de wedstrijd tegen Turkije startte Hiddink met een Nigel de Jong, Wesley Sneijder en Georginio Wijnaldum. Alleen Sneijder lijkt echter te blijven staan. Het Algemeen Dagblad verwacht dat de aanvoerder wordt vergezeld door Davy Klaassen en Jonathan de Guzman. De Telegraaf voorspelt echter dat Daley Blind op de plek van De Guzman start.

Daarmee verwacht het dagblad dus ook een andere linksback, namelijk Jetro Willems. Aan de rechterkant van de verdediging denkt het AD dat Daryl Janmaat start in plaats van Gregory van der Wiel. Jasper Cillessen, Stefan de Vrij en Bruno Martins Indi kunnen ook rekenen op een basisplaats.

Ook de voorhoede blijft niet ongewijzigd ten opzichte van het duel met de Turken. Klaas-Jan Huntelaar krijgt opnieuw de voorkeur in de spits, terwijl Ibrahim Afellay op de bank blijft. Het Algemeen Dagblad verwacht dat Quincy Promes rechtsbuiten komt te staan, De Telegraaf gaat voor Luciano Narsingh. Memphis Depay blijft ‘gewoon’ staan.