'Ik snap nog steeds niet dat jongens uit deze regio spelen bij Sparta'
Fraser licht contractverlengingen toe

'Ik snap nog steeds niet dat jongens uit deze regio spelen bij Sparta'

31-03-2015 09:23
3

ADO Den Haag heeft de opties in de contracten van Danny Bakker, Mathias Gehrt, Wilfried Kanon en Robert Zwinkels gelicht. Zij zijn nu een jaar langer verbonden aan de club. Voor Kevin Jansen en Dion Malone geldt dat niet.

Zij hebben namelijk een dusdanig goede indruk gemaakt dat ADO Den Haag hen voor meerdere seizoenen aan de club wil verbinden. "Deze jongens tonen altijd de juiste instelling. Pure profs. In combinatie met hun kwaliteiten heb ik de club daarom geadviseerd om hen langer te binden", legt hoofdtrainer Henk Fraser uit in gesprek met het Algemeen Dagblad.

Datzelfde wil ADO Den Haag doen bij de drie grootste talenten van de club. "Dat moet ook een signaal zijn naar talentvolle spelers in de regio. Bij ADO krijg je dus wel degelijk een kans. Ik snap nog steeds niet dat jongens uit deze regio bijvoorbeeld in de opleiding van Sparta spelen", besluit Fraser.

Overigens heeft ADO Den Haag de contracten van Mitchell Schet, Ricky van Haaren, Ninos Gouriye, Papito Merencia, Mitchell de Vlugt, Richelo Fecunda en Malcolm Esajas formeel opgezegd.