'Ik heb me aangeboden, ik ben bang dat de club dan niet meer bestaat'
Hendriks is Roda JC zat

'Ik heb me aangeboden, ik ben bang dat de club dan niet meer bestaat'

31-03-2015 09:38
4

Arnold Hendriks heeft het gehad met de clubleiding van Roda JC Kerkrade. De club hoeft dan ook niet meer te rekenen op steun van de geldschieter.

"Het is over. Blijkbaar ben ik niet welkom. Het contact met de club is altijd moeizaam verlopen, ik kom er niet doorheen. Daarom trek ik me terug. Ik blijf Roda trouw als sponsor en supporter, maar daar blijft het bij", reageert de gewezen bestuurder in gesprek met Voetbal International.

"Op 4 februari heb ik de club een brandbrief gestuurd. Ik ben heel erg bang dat Roda volgend jaar niet meer bestaat, daarom heb ik voor de zoveelste keer aangeboden om te helpen", besluit Hendriks, die toen al de noodklok luidde. Aan de hulp zaten echter wel een aantal voorwaarden verbonden.

Zo zou er een technisch manager aangesteld moeten worden en zou trainer René Trost vervangen moeten worden. Directeur Wim Collard vindt het besluit van Hendriks 'jammer'. Hij was wél bereid Hendriks enigszins tegemoet te komen. "Verder waren de eisen van Arnold niet in te willigen", aldus Collard.