Zaakwaarnemer reageert op stortvloed aan United-geruchten rond Depay
"Er zijn veel geruchten geweest"

Zaakwaarnemer reageert op stortvloed aan United-geruchten rond Depay

31-03-2015 10:58
13

Het is al tijden onrustig rond Memphis Depay, die vrijwel elke dag door Engelse tabloids aan een transfer naar Manchester United wordt gelinkt. De zaakwaarnemer van de PSV'er ontkent dat er gesprekken gaande zijn.

Manchester United zou de interesse voor Depay intensiveren door dinsdagavond scouts naar de oefeninterland tussen Nederland en Spanje te sturen. Kees Ploegsma ontkent hoe dan ook dat de onderhandelingen tussen de Eredivisie-topscorer en Engelse grootmacht al onderweg zijn.

"Nee, er zijn veel geruchten geweest, maar hij heeft nog een contract bij PSV en speelt nu dus in Eindhoven", aldus de zaakwaarnemer tegen het Deense PLBOLD. "We hebben géén contact gehad met andere clubs."

Naast Manchester United zou ook Tottenham Hotspur in de markt zijn. De nummer zeven van de Premier League was vorig jaar al concreet, maar PSV sloeg een miljoenenbod toen af. Het feit dat Louis van Gaal aan het roer staat op Old Trafford betekent dat United nu de favoriet is.

Depay beschreef de oud-bondscoach van Oranje na het WK als zijn 'vader'. Ploegsma: "Ze hadden goed contact tijdens het WK, maar sindsdien hebben ze niet meer met elkaar gesproken."