Ik durf in alle eerlijkheid te stellen dat Kane 137 miljoen euro waard is
"Hij wordt een grotere en betere speler dan Shearer"

"Ik durf in alle eerlijkheid te stellen dat Kane 137 miljoen euro waard is"

31-03-2015 14:16
8

Harry Kane is minimaal 137 miljoen euro waard, vindt oud-spits Rodney Marsh. De pas 21-jarige aanvaller van Tottenham Hotspur maakte dit seizoen in totaal al 29 doelpunten en heeft de smaak dus meer dan te pakken. Afgelopen zaterdag debuteerde hij namens Engeland en in ruim een minuut had hij zijn eerste treffer al te pakken.

"Ik durf in alle eerlijkheid te stellen dat Kane honderd miljoen pond waard is", zegt de ex-doelpuntenmaker van onder meer Manchester City tegen talkSPORT. "Als ik een voorzitter was van een voetbalclub, dan zou ik bereid zijn om dat bedrag neer te leggen. Manchester City betaalde 32 miljoen pond voor Eliaquim Mangala, een onervaren jonge voetballer. Als hij dat waard is, dan is Kane sowieso honderd miljoen euro waard. "

Marsh voorspelt een gouden toekomst voor de jonge Engelsman, die afgelopen weekend scoorde bij zijn interlanddebuut voor Engeland. "Ik denk dat hij een grotere en betere speler wordt dan Alan Shearer. Kane is ook beter dan Angel Di Maria, sowieso in de Premier League. En daar had United 62 miljoen pond voor over."