Opvallende sollicitatie vanuit Madrid voor Manchester United en Van Gaal
"Een van de beste clubs van de wereld"

Opvallende sollicitatie vanuit Madrid voor Manchester United en Van Gaal

31-03-2015 14:29

Fabio Coentrão moet het bij Real Madrid vooral doen met een plek op de bank en zint op een vertrek. Voetballen op Old Trafford onder het bewind van trainer Louis van Gaal lijkt de vleugelverdediger wel wat.

"Ik heb al eens gezegd dat ik het leuk zou vinden om daar ooit te spelen. Het is een van de beste clubs van de wereld. Een club waar ik heel veel bewondering voor heb. Het zou geweldig zijn om naar Manchester United te vertrekken", zegt de verdediger tegen O Jogo.

Dit seizoen kwam Coentrão, die afgelopen weekend een doelpunt maakte en een assist leverde namens Portugal (2-1 winst op Servië), in totaal slechts twaalf keer in actie namens de Madrilenen. In 2011 werd de 27-jarige linksback voor dertig miljoen euro overgenomen van Benfica.

Tijdens de afgelopen winterse transferperiode was Coentrão al dicht bij een overgang naar de Premier League. Destijds werden Liverpool en Arsenal in één adem genoemd met de Portugees, die ook de interesse van AC Milan en Besiktas genoot. Tot een vertrek kwam het echter niet.