'Van Persie herstelt sneller dan verwacht en zit zaterdag weer op de bank'
In Engeland verwacht men dat de 31-jarige spits weer met open armen wordt ontvangen bij de selectie

'Van Persie herstelt sneller dan verwacht en zit zaterdag weer op de bank'

31-03-2015 15:55

Goed nieuws voor Robin van Persie: de met een blessure kwakkelende aanvaller van Manchester United staat voor een terugkeer in de ploeg van coach Louis van Gaal, die aast op een Champions League-plek. Dat is eerder dan verwacht.

De Nederlandse spits staat al zes weken aan de kant met een enkelblessure, maar volgens The Sun kan hij dit weekeinde in de wedstrijd tegen Aston Villa weer op de bank plaatsnemen. Van Persie is nog niet wedstrijdfit, maar zal na dat duel meespelen met Manchester United Onder 21, om zo ritme op te doen.

In Engeland verwacht men dat de 31-jarige spits weer met open armen wordt ontvangen bij de selectie, ook al kent hij met tien doelpunten een minder goed seizoen. In zijn eerste twee seizoenen scoorde Van Persie 38 keer in 59 wedstrijden in de Premier League. United zorgde er vorige week met een 2-1 overwinning op Liverpool voor dat het steviger op de vierde plaats staat, die recht geeft op de (voorrondes van de) Champions League. De achterstand op Arsenal en Manchester City bedraagt respectievelijk één en twee punten.