Stuntploeg uit Eredivisie plaatst twee basisspelers voorlopig in wachtkamer
Definitief vertrek nog niet helemaal zeker

Stuntploeg uit Eredivisie plaatst twee basisspelers voorlopig in wachtkamer

31-03-2015 19:43

Ben Sahar en Ali Messaoud kunnen komende zomer transfervrij vertrekken bij Willem II. De Tilburgse club heeft besloten geen gebruik te maken van de optie op verlenging van de aflopende contracten van beide basisspelers.

De Israëlische aanvaller Sahar (ex-Chelsea) streek vorig jaar in Tilburg neer. Spelmaker Messaoud ondertekende in 2013 een contract voor twee jaar, met een optie op nog een seizoen. Zowel Sahar als Messaoud is dit seizoen een belangrijke kracht in het elftal van trainer Jurgen Streppel, dat verrassend hoog staat in de eredivisie (achtste). De clubleiding gaat nog om de tafel zitten met beide spelers om te praten over een volledig nieuw contract.

De contracten van Tim Cornelisse, David Meul, Simon van Zeelst, Charlton Vicento, Maxim Deckers en Renan Zanelli zijn ook formeel opgezegd. Willem II promoveerde het voorgaande seizoen naar de Eredivisie. De ploeg bezet nu de achtste plaats en heeft nog een kans om zich te plaatsen voor de play-offs met als inzet een ticket voor de Europa League. De achterstand op nummer zeven PEC Zwolle is vijf punten met nog zes wedstrijden te spelen.