Ex-bondscoach Van Marwijk: 'Dat was de voorwaarde, anders heeft het geen zin'
"Dat heb ik gelijk toegejuicht"

Ex-bondscoach Van Marwijk: 'Dat was de voorwaarde, anders heeft het geen zin'

31-03-2015 20:07

Bert van Marwijk en René Eijkelkamp zijn door Go Ahead Eagles gestrikt om een ondersteunende rol voor de technische staf van Eagles te vertolken. Het duo is door de Deventer club benaderd.

"De voorwaarde was dat de technische staf erachter zou staan. Anders heeft het niet zoveel zin", vertelde Van Marwijk tegenover NOS. Eén van de mannen die erachter moest staan, is Dennis Demmers, de nieuwe hoofdtrainer na het vertrek van Foeke Booy.

Wedden

Meer odds

"De club heeft mij dit gevraagd. Hoe zou je er tegenover staan als we dit zouden gaan proberen? Dat heb ik gelijk toegejuicht", zei Demmers over de rol van Van Marwijk en Eijkelkamp. Bang om naar de achtergrond te verdwijnen is de coach niet. "Nee. En als dat zo is, dan is dat maar zo. Het gaat vooral om de club."

Het Eagles-hart van Van Marwijk heeft de voormalig bondscoach van Nederland uiteindelijk overtuigd om de klus op zich te nemen. "Ja, zo moet je het wel zien. Ik zal in ieder geval alles geven wat binnen mijn mogelijkheden ligt om ze te helpen. Ik zal hier twee keer per week zijn en ook zoveel mogelijk wedstrijden bezoeken", besluit Van Marwijk.