Voor even aanvoerder: Van mij mogen we elke interland wel tegen Spanje spelen
"Eerlijk gezegd denk ik dat het wel een beetje toeval is"

Voor even aanvoerder: "Van mij mogen we elke interland wel tegen Spanje spelen"

31-03-2015 23:49

Stefan de Vrij kreeg in de tweede helft van het treffen tussen Oranje en Spanje (2-0 winst voor Nederland) de aanvoerdersband, nadat Wesley Sneijder naar de kant ging. Hij sprak na afloop over het duel.

"Van mij mogen we elke interland wel tegen Spanje spelen", zei De Vrij tegenover FOX Sports gekscherend. "Eerlijk gezegd denk ik dat het wel een beetje toeval is. Maar dat ik twee keer tegen Spanje scoor in 27 interlands, is wel grappig."

Wedden

Meer odds

Waarom lukte het tegen Spanje wel en tegen Turkije (1-1, zaterdag) niet? "Misschien liggen dit soort landen ons beter, zij willen ook voetballen. Spanje graaft zich niet in, wat Turkije wel deed."

"Bij vlagen hebben we tegen Spanje in de eerste helft heel goed voetbal gespeeld. Je merkte dat er vertrouwen is, dat iedereen de bal wil hebben. Dan zie je dat we ook zeker kwaliteiten hebben, al waren we in bepaalde fases ook erg slordig", merkte De Vrij. "Maar toch: het is een topland, mooi dat je met 2-0 weet te winnen. Uiteindelijk hadden we liever afgelopen zaterdag gewonnen dan tegen Spanje, maar goed."

Wat Depay, kan De Vrij dus ook!

Posted by Voetbalprimeur on dinsdag 31 maart 2015