'Man United voldoet zonder blikken of blozen aan salariseis De Jong'
Middenvelder na dit seizoen transfervrij

'Man United voldoet zonder blikken of blozen aan salariseis De Jong'

01-04-2015 10:48
2

De toekomst van Nigel de Jong ligt waarschijnlijk niet bij AC Milan. Volgens Tuttosport is Manchester United nog altijd in de markt voor de controlerende middenvelder van het Nederlands elftal.

De Jong heeft in San Siro een aflopende verbintenis. Na drie jaar AC Milan is een vertrek voor de hand liggend, ook omdat Filippo Inzaghi zijn ploeg verder wil vernieuwen. Louis van Gaal, die sinds het WK in Brazilië een bewonderaar is van de middenvelder, heeft hem er graag bij.

Volgens ESPN wil De Jong een jaarsalaris van 5,5 miljoen euro verdienen op Old Trafford. Dat is volgens het medium geen enkel probleem voor The Red Devils, ook omdat er geen transfersom gemoeid zou zijn bij de overgang.

"Ik heb niets toegezegd en kan nog niet zeggen wanneer ik een besluit ga nemen. Dat kan eind april zijn, maar ook aan het einde van het seizoen", zei De Jong onlangs over zijn toekomst tegen NU.nl.

De Jong speelde tot op heden tachtig wedstrijden voor AC Milan en scoorde daarin zes keer. Afgelopen dagen was hij onderdeel van de selectie van het Nederlands elftal die gelijkspeelde tegen Turkije en won van Spanje.