Plotselinge twijfel rond Dost: 'Ik neem dat mee in mijn besluit, niks is zeker'
Aanvaller houdt opening voor transfer

Plotselinge twijfel rond Dost: 'Ik neem dat mee in mijn besluit, niks is zeker'

01-04-2015 11:23
3

Het lijkt allerminst zeker dat Bas Dost ook na de zomer nog voor VfL Wolfsburg speelt. De aanvaller laat in gesprek met RTV Drenthe flink wat ruimte voor speculatie.

Dost kende een wervelende start van 2015, maar is de laatste weken minder op dreef. In de laatste competitiewedstrijd voor de interlandbreak zat hij zelfs op de bank. Of hij bij Wolfsburg blijft? "Niks is zeker", begint Dost direct ontwijkend. "Ik heb natuurlijk een goede fase meegemaakt nu. We moeten allemaal zien hoe het loopt."

"Of ik weg wil is een vraag voor later. Alleen in de voetballerij zijn dit soort dingen altijd onzeker", aldus Dost, die vóór de jaarwisseling vaak op de tribune zat. "Dat is een periode die ik niet ga vergeten. Het ziet er nu allemaal leuk uit, maar dat is iets wat ik niet vergeet en wat ik ook meeneem in de beslissing over mijn toekomst."

Dat neemt niet weg dat Wolfsburg in de ogen van Dost een prachtige club is. "Het is niet zomaar een club en dat wordt wel eens onderschat omdat de club niet zoveel historie heeft. Maar het is gewoon een hele mooie club."