Contact tussen PSV'ers en Ajacieden: 'Ze gaven aan dat het moeilijk wordt voor ze'
Eindhovenaren leven toe naar treffen in Enschede

Contact tussen PSV'ers en Ajacieden: 'Ze gaven aan dat het moeilijk wordt voor ze'

01-04-2015 11:38
10

Luciano Narsingh richtte de blik dinsdag na de zege op Spanje direct weer op de Eredivisie. De rechtsbuiten weet dat hij zaterdag met PSV een cruciale wedstrijd speelt.

Als de Eindhovenaren van FC Twente winnen, kan het niet meer misgaan. "De komende weken zijn voor ons belangrijk. De focus gaat nu naar zaterdag, naar FC Twente", vertelt Narsingh aan Omroep Brabant. Binnen de selectie van Oranje ging het de afgelopen dagen niet al te vaak over de ontknoping in de Eredivisie. "Maar in ons achterhoofd zijn we er wel mee bezig natuurlijk."

Wedden

Meer odds

Toch was er wel contact met de spelers van Ajax en Feyenoord bij Oranje. Narsingh: "Ze hebben aangegeven dat het moeilijk voor ze wordt. Maar ja, de bal is rond. Wij moeten zorgen dat we blijven winnen en dan staan we zo snel mogelijk met de schaal in onze handen. Na deze interlandperiode moeten we dus direct weer drie punten pakken en dan kunnen we daarna naar Ajax kijken", aldus Narsingh, die weet dat de Amsterdammers zondag op bezoek gaan bij FC Utrecht.

Tegen Spanje (2-0) lukte het Oranje, met Narsingh in de basis, wél om te winnen. Na de remise tegen Turkije (1-1) was dat broodnodig voor het zelfvertrouwen. "Er waren zeker revanchegevoelens in de groep. We wilden deze interlandperiode toch goed afsluiten. Nu moeten we dit gevoel vasthouden, dan zullen we er in juni tegen Letland weer staan."