International ontbreekt op training Feyenoord en richt zich binnen op 'AZ'
Aanvoerder heeft last van knie

International ontbreekt op training Feyenoord en richt zich binnen op 'AZ'

01-04-2015 13:07

Jordy Clasie ontbrak woensdagochtend op de training van Feyenoord. De middenvelder keerde maandag terug naar Rotterdam-Zuid en is niet helemaal fit.

Clasie werd binnen verzorgd door de medische staf van de Rotterdammers en liet zijn gezicht niet zien op het trainingsveld. De verwachting is dat hij wel fit is voor de uitwedstrijd tegen AZ van aanstaande zondag, schrijft het Algemeen Dagblad.

Clasie verliet twee dagen na de teleurstellende 1-1 tegen Turkije, waarin hij tot onbegrip van velen negentig minuten op de bank bleef, het trainingskamp van Oranje met een lichte knieblessure. Hij bleek al langer last te hebben van een geïrriteerde knie.

Feyenoord-trainer Fred Rutten miste naast Clasie ook Kenneth Vermeer, Colin Kazim-Richards en Bilal Basaçikoglu op de training van woensdag. Het trio had dinsdagavond nog interlandverplichtingen.

Sven van Beek, Terence Kongolo, Rick Karsdorp, Lucas Woudenberg, Tonny Vilhena en Jean-Paul Boëtius zijn weer terug van Jong Oranje, terwijl Karim El Ahmadi na twee interlands met Marokko weer aansloot bij de Rotterdamse selectie.