'Oud-PSV'er is niet meer welkom in Turkije en heeft drie mogelijkheden'
Marokkaan heeft keuze genoeg

'Oud-PSV'er is niet meer welkom in Turkije en heeft drie mogelijkheden'

01-04-2015 15:23

Nordin Amrabat is niet meer welkom bij Galatasaray, maar zorgen over de nabije toekomst zijn er niet. De door Málaga gehuurde aanvaller heeft de keuze uit drie clubs.

Málaga speelt voor het tweede jaar op rij op huurbasis in Spanje en maakt daar een prima indruk, met vijf treffers in 21 competitiewedstrijden. Galatasaray hoeft hem niet meer terug en dus kijkt de international van Marokko om zich heen. Volgens het Turkse Milliyet staan West Bromwich Albion en Olympiakos te trappelen om in de zomer transfervrij over te nemen.

De 28-jarige Amrabat heeft ook opties in Spanje. Málaga wil hem graag behouden en heeft een optie tot koop van 3,5 miljoen euro, maar ontbeert de financiële middelen om hem definitief te binden. Sevilla is een andere kaper op de kust. De dribbelaar zou een voorkeur hebben voor een langer verblijf in Spanje.

Amrabat is in Nederland bekend van zijn periodes bij VVV-Venlo en PSV. Hij zat drie jaar lang in de jeugdopleiding van Ajax en belandde bij het toenmalige FC Omniworld in het betaald voetbal. Amrabat kwam drie keer uit voor Jong Oranje en één keer voor Nederland B, alvorens hij voor Marokko koos.