Spanje opnieuw de pineut tegen Oranje: We pakken wel grote titels
'Verliezen wel vaker oefenduels'

Spanje opnieuw de pineut tegen Oranje: "We pakken wel grote titels"

01-04-2015 15:30
1

Gerard Piqué verloor dinsdagavond opnieuw van Oranje. Na negentig minuten stond er 2-0 op het scorebord van de Amsterdam Arena, een eindstand die de Spaanse verdediger weinig doet.

Binnen twintig minuten waren het Stefan de Vrij en Davy Klaassen die namens het keurkorps van Guus Hiddink wisten te scoren. Een gewenst verloop van het duel, aangezien Oranje afgelopen weekeinde niet verder kwam dan een 1-1 gelijkspel tegen Turkije.

Wedden

Meer odds

Spanje kent een iets betere kwalificatiereeks en is niet onder de indruk van de uitglijder van dinsdagavond. "In het verleden hebben we wel vaker oefenfuels verloren, maar vervolgens wel grote titels gepakt", zegt Piqué in Spaanse media.

"We speelden niet slecht, maar werden afgestraft op twee fouten", gaat de FC Barcelona-mandekker verder. "Ik hecht geen waarde aan dit resultaat. Wij maken een proces door waarbij nieuwe spelers ingepast worden. Het nationale team verkeert gewoon in goede staat. In de kwalificatiereeks voor het EK staan we tweede. Deze wedstrijden benutten we om de nieuwe jongens met het oog op de toekomst ervaring te laten opdoen."