ADO licht opties niet, maar wil door met tweetal: Ik ben er nog niet uit
"Ga niet binnen een paar dagen beslissen"

ADO licht opties niet, maar wil door met tweetal: "Ik ben er nog niet uit"

01-04-2015 17:42

De toekomst van Kevin Jansen en Dion Malone is nog onzeker. ADO Den Haag lichtte de opties in hun contracten niet, maar een meerjarig contract ligt in het verschiet. De betrokken partijen zijn er nog niet uit.

"Iedereen weet dat ik hier op mijn plaats ben", vertelt Malone aan het Algemeen Dagblad. "Maar eerlijk gezegd ben ik er voor mezelf echt nog niet uit. Vorige week heb ik het aanbod gehad, maar ik ga niet binnen een paar dagen beslissen. Het is sowieso een compliment dat de club langer met mij door wil", gaat Malone, die medio 2012 overkwam van Almere City, verder. "Ik heb me hier kunnen ontwikkelen en een langer verblijf is ook zeker een mogelijkheid. Maar ik ben er nog niet uit."

Ook Jansen heeft een contractvoorstel op zak. Hij raakte vorig seizoen geblesseerd aan zijn kruisband en stond vervolgens een jaar aan de kant. "Die blessure was een zware tik. Maar ik ben pas 22 jaar en zit toch al op ruim tachtig wedstrijden in de Eredivisie", aldus de middenvelder, die naar eigen zeggen meer in zijn mars heeft. "Je moet altijd eerlijk zijn tegen jezelf. Ik ben bezig aan een matig seizoen. Dus ergens in mijn hoofd speelt deze gedachte: ik ben hier nog niet klaar."