Milik gaat in één dag van hel naar Ajax-hemel en stelt doelstelling
"Natuurlijk voel ik dat nog een beetje"

Milik gaat in één dag van hel naar Ajax-hemel en stelt doelstelling

01-04-2015 17:30
5

Arek Milik mag zich sinds woensdag écht Ajacied noemen. De Poolse spits zette zijn handtekening onder een vierjarig contract in Amsterdam, waar hij dit seizoen al met succes op huurbasis speelde.

De 21-jarige Milik ziet zijn meerjarige overeenkomst als een beloning voor zijn geslaagde eerste seizoen. "We hebben de komende jaren tijd om met een vaste kern jonge en talentvolle spelers iets moois op te bouwen. Mijn doel is om kampioen te worden met Ajax", glimt de spits op de clubsite van Ajax. "En om veel doelpunten te maken uiteraard."

Het transfernieuws in Amsterdam is een welkome opsteker voor Milik, die zich deze week in de ziekenboeg meldde met een knieblessure. "Natuurlijk voel ik dat nog een beetje, maar het is vandaag echt een fantastische dag voor mij. Ik zie dit als beloning voor mijn goede werk tijdens de trainingen, de wedstrijden en mijn goals. Voor alles eigenlijk."

"De komende weken staan in het teken van het herstel van mijn blessure", besloot de international, tot op heden goed voor 23 treffers voor Ajax. "Daarna richt ik mijn blik op de toekomst. En die toekomst ligt bij Ajax."