FC Dordrecht bezig op transfermarkt en legt speler Heerenveen vast
Hekkensluiter trekt middenvelder aan

FC Dordrecht bezig op transfermarkt en legt speler Heerenveen vast

01-04-2015 17:41

FC Dordrecht kan volgend seizoen beschikken over Michael Chacon. De twintigjarige middenvelder komt over van sc Heerenveen, zo maakt de hekkensluiter van de Eredivisie woensdag bekend.

Chacon kwam eerder uit voor Oranje onder 19 en wachtte nog op zijn eerste competitieminuten voor de Friezen. Die wacht hij niet af, want hij heeft een akkoord bereikt met FC Dordrecht. De kans dat de diepgaande middenvelder volgend seizoen in de Eredivisie speelt, lijkt klein. De Dordtenaren staan stijf onderaan in de Eredivisie en lijken rechtstreeks op degradatie af te stevenen.

Wedden

Meer odds

Dordt is volop bezig met de selectie voor volgend seizoen. Anthony Biekman kreeg onlangs contractverlenging tot medio 2017. De contracten van Josimar Lima, Iliass Haddad, Marvin Peersman, Funso King–Ojo, Adnan Alisic, Mart Lieder, Jordy van Deelen en Filip Kurto zijn formeel opgezegd. "Het formeel opzeggen van deze verbintenissen hoeft niet te betekenen dat we afscheid nemen van de spelers, er worden nog gesprekken met ze gevoerd", aldus technisch directeur Marco Boogers.