Naïviteit die wij zouden hebben met verdedigen is weer een thema aan het worden
Martins Indi tevreden over duel met Spanje: "We hebben gewonnen en de nul gehouden"

"Naïviteit die wij zouden hebben met verdedigen is weer een thema aan het worden"

01-04-2015 18:16
1

Bruno Martins Indi reist met een goed gevoel terug naar Portugal, waar de verdediger zich weer mag melden bij FC Porto. Na het gelijkspel tegen Turkije volgde dinsdagavond een zege op Spanje. Het zorgde voor een glimlach op het gezicht van de centrale verdediger.

"Ik ben tevreden. We hebben gewonnen en de nul gehouden", zegt Martins Indi tegenover Metro. "Er was één momentje met Pedro. De bal bleef haken, daar verkeek ik me op. Die naïviteit die wij zouden hebben met verdedigen is weer een thema aan het worden. We verdedigen als team, je kunt niet één linie of één persoon de schuld geven van iets."

Volgens de verdediger van FC Porto was het grootste verschil in vergelijking met de wedstrijd tegen Turkije dat Oranje nu snel een goal wist te maken. "Dat wilden we tegen Turkije ook. We begonnen heel sterk, waren gebrand op een goed resultaat. We hebben het goed gedaan. Spanje heeft veel kwaliteiten, kreeg ook kansen. Maar wij domineerden."

Of zijn optreden bij Oranje tegen Spanje hem op korte termijn weer een vaste basisplaats op kan leveren bij Porto is de vraag. "Mijn trainer is Spaans, die zal niet tevreden zijn, hahaha."