Spirit keert dankzij 'PSV' terug in De Kuip: Wij willen op 18 mei klaar zijn
"De overwinning op PSV heeft heel Feyenoord goed gedaan"

Spirit keert dankzij 'PSV' terug in De Kuip: "Wij willen op 18 mei klaar zijn"

02-04-2015 07:46
2

Karim El Ahmadi ziet het wel zitten om er met Feyenoord een flinke eindsprint uit te persen om in ieder geval de derde plaats veilig te stellen. De middenvelder hoopt op 18 mei klaar te zijn. Dat is de laatste speeldag in de Eredivisie.

Feyenoord zat er volgens de 29-jarige El Ahmadi even doorheen na de Europese uitschakeling tegen AS Roma. "Maar tegen PSV was de spirit helemaal terug", wijst de routinier in De Telegraaf naar de 2-1 zege. "De overwinning op PSV heeft heel Feyenoord goed gedaan."

"Het is jammer dat we niet meer in de Europa League actief zijn, maar je voelt wel meteen dat je kunt overschakelen naar een ritme van goed trainen en één keer spelen in de week. Iedereen is weer fris en klaar voor het gevecht met AZ", aldus El Ahmadi, die het met Feyenoord zondag tegen de Alkmaarders opneemt.

AZ is voor Feyenoord een concurrent in strijd om de derde plek, het gat is nu vier punten. "AZ pakt natuurlijk ook volop punten, maar wij willen op 18 mei klaar zijn. En dat gaan we ook halen", denkt El Ahmadi. "Al heb ik respect voor wat AZ en Vitesse de afgelopen maanden presteerden. Beide clubs zijn goed bezig."