Verkochte Ajacied van 17,5 miljoen doet kritiek verstommen: 'Lig er niet wakker van'
"Ik ben redelijk nuchter"

Verkochte Ajacied van 17,5 miljoen doet kritiek verstommen: 'Lig er niet wakker van'

02-04-2015 09:24
6

Daley Blind kreeg van Roy Keane onlangs veel kritiek op zijn spel. De speler van Manchester United, afgelopen zomer overgenomen voor naar verluidt 17,5 miljoen, laat zich allesbehalve uit het veld slaan door de keiharde woorden van de oud-speler.

"Ik ben redelijk nuchter en laat me niet zo snel gek maken. Ik heb veel respect voor oud-voetballers, uiteraard ook voor die van Manchester United", geeft Blind nuchter als hij is aan in Voetbal International

"Bij elke topclub krijg je te maken met kritische analytici, soms positief, soms negatief. Iedereen mag zijn zegje doen, dat hoort erbij. Ik kan goed tegen kritiek, ik lig daar niet wakker van. Ik weet wat de trainer van ons verlangt", aldus de linksback annex verdedigende middenvelder.

Over Louis van Gaal heeft Blind alleen maar lovende woorden over. "De trainer weet waar hij mee bezig is. Van Gaal is bij Manchester United niet anders dan hij bij Oranje was. Hij is zichzelf. Dat vind ik knap. Hij is net zo scherp, net zo duidelijk, net zo intensief met iedereen bezig", besluit de speler.