'Wenslijst United-fans: Depay troeft Strootman af, Vlaar mag wegblijven'
Supporters werd gevraagd naar favoriete transferdoelwitten

'Wenslijst United-fans: Depay troeft Strootman af, Vlaar mag wegblijven'

02-04-2015 10:55
4

Supporters van Manchester United zien komende zomer het liefst Borussia Dortmund-verdediger Mats Hummels naar Old Trafford komen. Dit blijkt uit een stemming die werd gehouden onder fans van The Red Devils. Ook zijn er verschillende Nederlanders te vinden op de lijst die is opgesteld door de Manchester Evening News.

De eerste Nederlander op de wenslijst van de United-fans is Memphis Depay. De PSV-aanvaller staat op de vierde plaats op de ranglijst van gewilde transferobjecten. Depay moet behalve Hummels ook Real Madrid-spelers Raphaël Varane en Gareth Bale voor zich dulden. De top-vijf wordt gecompleteerd door Southampton-back Nathaniel Clyne.

De eerstvolgende Nederlander na Depay zien we pas terug op plaats dertien. Kevin Strootman wordt al tijden in verband gebracht met een overstap naar Manchester. De fans van United zien op het middenveld echter liever spelers als Paul Pogba (6), Ross Barkley (8) en Joao Moutinho (10) komen. 

Wat de verdediging betreft lijken de fans van Manchester United helemaal niet te wachten op de komst van Ron Vlaar. De Nederlandse Aston Villa-verdediger wordt al sinds de komst van Louis van Gaal genoemd als mogelijke versterking. Ron Beton moet echter een hele waslijst aan verdedigers voor zich dulden. Hummels en Varane zijn de favoriete verdedigende versterkingen van de United-supporters.